Övrigt

Missa inte oss på Facebook

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook?

Facebook lyfter vi fram olika övningar, träningspass och allt annat kul från fotbollsovningar.se! Där kan ni ställa frågor, starta diskussioner och lägga in önskemål till oss om information som ni saknar på fotbollsovningar.se. Bollen är redan i rullning och där finns material att ta del av redan nu, tveka inte – in och följ oss på Facebook idag.

Har du idéer och tankar som du själv vill dela med dig av och samtidigt synas på fotbollsovningar.se?
Ta kontakt med oss idag och syns framför cirka 2 000 andra fotbollstränare!

 

About author

Tim Hansson är mannen bakom fotbollsövningar.se. Han är en designer som såg en brist på material för fotbollstränare. Med fotbollsövningar.se hoppas han kunna hjälpa nyblivna och gamla tränare med att planera och hitta övningar för sina kommande träningspass. Han har själv tränat pojklag och seniorlag inom fotboll.
Related posts
AnfallÖvrigtPassningar

Kungshult

ÖvrigtTeknik

Driv med boll

Övrigt

Klassisk uppvärmning