Vi lanserar app

Säg hej till din nya kompis på och utanför planen

Nu lanserar vi vår app! Här kommer du åt alla övningar som finns på fotbollsövningar.se och även några till. Du kan spara dina bästa övningar som favoriter, skapa egna träningspass och dela allt inom ditt lag.

Appen heter False Nine och du hittar den på Appstore och Google Play.

Appens nuvarande funktioner är gratis och kommer att fyllas på efterhand med bland annat kalender, klubbläge, spelarläge, skapa egna övningar och mycket mer. Ladda ner appen idag och ge oss feedback och tips på hur vi kan göra ditt tränarliv enklare.

Mer information in appen hittar du på Appstore, Google Play eller på falsenine.se.

Appen är skapad av Tim Hansson och Axel Reinholdz.

About author

Tim Hansson är mannen bakom fotbollsövningar.se. Han är en designer som såg en brist på material för fotbollstränare. Med fotbollsövningar.se hoppas han kunna hjälpa nyblivna och gamla tränare med att planera och hitta övningar för sina kommande träningspass. Han har själv tränat pojklag och seniorlag inom fotboll.