Fotbollsövningar.se – en sida för fotbollstränare!

Fotbollsövningar.se strävar efter att inspirera och hjälpa fotbollstränare i Sverige för att driva svensk fotboll framåt. I vår träningsbank hittar du flera olika övningar att använda på dina träningar för att utveckla ditt fotbollslags spel. Hos oss hittar du även olika taktiker som används världen över. Vi strävar efter att lägga upp övningar, taktiker och tips med hög kvalitet – därför testar vi alltid diverse övning innan den läggs upp. Vårt mål är att även ha möjlighet att visa varje övning genom video – för att hjälpa dig som tränare på bästa sätt.

Vi arbetar i regelbundet med hemsidan som kommer att bestå av fotbollsövningar, taktiker och tips för att förbättra ditt fotbollslags spel.

Tim Hansson, grundare Fotbollsövningar.se

Mannen bakom fotbollsövningar.se

Tim Hansson är mannen bakom fotbollsövningar.se. Han är en designer som såg en brist på material för fotbollstränare. Med fotbollsövningar.se hoppas han kunna hjälpa nyblivna och gamla tränare med att planera och hitta övningar för sina kommande träningspass. Han har själv tränat pojklag och seniorlag inom fotboll. För tillfället tränar han ingen klubb på grund av att han nyligen blivit pappa utan spelar fotboll så gott han kan i GOF IF, division 7 Skåne.

Fotbollsövningar – för stora och små

Ibland kan det vara svårt att veta varför man utövar vissa fotbollsövningar, och vilka olika övningar som man kan använda sig av. Hos oss hittar du flera olika övningar och förklaringar som förbättrar både ditt försvarsspel och anfallsspel. I vår träningsbank hittar du även övningar för bollinnehav, avslut, passningar och mycket mer. Har ditt fotbollslag ingen tydlig spelidé, kan det däremot vara svårt att välja vilka övningar som utvecklar dina fotbollsspelare på rätt sätt.


Har du övningar som du tror andra tränare hade haft nytta av?

Skicka in dem till oss här.

Vill du samarbeta med oss?

Skicka in din ansökan här.