Övrigt

Klassisk uppvärmning

Klassisk uppvärmning

Klassisk uppvärmning kan vara bra att använda inför match, för att värma upp och förbereda hela kroppen inför vad som komma skall.

Ställ upp dina spelare på led och jogga över planen. Under tiden ni joggar utför olika sorters övningar för att värma hela kroppen. Förslag på olika övningar är höga knä, spark i rumpa, sick-sack, indianhopp och så vidare.

Utveckling

Minska avståndet efter ett tag för att få bättre intensitet.

Svårighet: 1/5

About author

Tim Hansson är mannen bakom fotbollsövningar.se. Han är en designer som såg en brist på material för fotbollstränare. Med fotbollsövningar.se hoppas han kunna hjälpa nyblivna och gamla tränare med att planera och hitta övningar för sina kommande träningspass. Han har själv tränat pojklag och seniorlag inom fotboll.
Related posts
Övrigt

Missa inte oss på Facebook

AnfallÖvrigtPassningar

Kungshult

ÖvrigtTeknik

Driv med boll